skip to Main Content

4 Redenen waarom jouw zomer beter is na ooglaseren

Ben je er ook zo klaar met die eeuwige bril of contactlenzen? Heb je last van droge ogen door het continue dragen van je lenzen? Heb je je ooit afgevraagd hoe het leven zou zijn zonder een bril of contactlenzen? Want hoewel een bril of contactlenzen een prima oplossing zijn voor het verbeteren van je gezichtsvermogen, ze zijn natuurlijk maar een tijdelijke oplossing.

 

Als een van deze gedachten door je hoofd is gegaan, is het misschien tijd voor een ooglaserbehandeling! Zou je niet voor altijd afscheid willen nemen van je contactlenzen of bril? Er is geen verkeerd moment om je ogen te laten laseren, maar blijf lezen om achter de vier redenen te komen waarom de zomer beter is na ooglaseren!

Warmere temperaturen

De zomer betekent warmer weer en dan willen we zo veel mogelijk buiten zijn. We kunnen niet wachten om een terrasje te pakken, te zwemmen en wandelen in die heerlijke zonnestralen!
Elke activiteit is leuker wanneer je je geen zorgen hoeft te maken over het dragen van een bril. Brillenglazen kunnen immers breken, vallen, nat worden en zo je plezier goed belemmeren!

Contactlenzen zijn ook niet de beste oplossing, vooral niet als je van wateractiviteiten houdt. Wanneer het water in je ogen komt, kunnen contactlenzen bewegen of uitvallen.

En je moet voorkomen dat je je ogen aanraakt als je zand op je handen hebt. Zand kan gemakkelijk onder je contactlens komen en je oog irriteren.

De beste oplossing om je zicht te verbeteren is door deze zomer nog je ogen te laten laseren!

Allergie-verlichting

De zomer is een van de mooiste seizoenen, maar het kan een van de moeilijkste zijn voor mensen met allergieën. Het warme weer is moeilijk om van te genieten wanneer je rode jeukende ogen hebt of constant niest.

Bij sommige mensen werken medicijnen niet (afdoende). Een ooglaserbehandeling kan jouw allergiesymptomen helpen verminderen. Veel patiënten ervaren namelijk minder allergiesymptomen na de behandeling. Dit is des te relevanter als je contactlenzen draagt, omdat deze je ogen zelfs nog meer kunnen irriteren.

Je reist meer

Naarmate het warmer weer wordt, zijn er meer vakanties en redenen om te reizen. Reizen met een bril of contactlenzen kan een uitdaging zijn. En je verdient het toch om van je vakantie te genieten?

Na een ooglaserbehandeling kun je zwemmen en duiken zonder je zorgen te hoeven maken over je bril of lenzen! Wanneer was de laatste keer dat je op vakantie ging en je geen zorgen hoefde te maken over je contactlenzen? En dan al die extra bagage!

Het gaat allemaal om de kleine dingen en kleine manieren waarop het je leven makkelijker maakt.

Drukke agenda

De zomer is een van de drukste tijden van het jaar. Het zit vol met buitenfeesten, bruiloften en andere sociale activiteiten.

Deze evenementen zijn belangrijk omdat je mensen kunt zien die je al een tijdje niet hebt gezien. En dan wil je er op je best uitzien! Gelaserde ogen geven je een heldere visie en de mogelijkheid om maximaal van welke activiteit dan ook te genieten deze zomer.

Wil jij je visuele reis beginnen? Plan vandaag nog een gratis vooronderzoek in bij het Nationaal Oogcentrum in Naarden.

Patiëntwaarderingen
Aangesloten bij
Contactgegevens
Back To Top