skip to Main Content

Gespreid afbetalen kan vanaf € 50,00 per maand

Behandeling betalen in termijnen? Dat kan.

Kun jij de ooglaserbehandeling niet direct in één keer betalen? Dat hoeft geen probleem te zijn. Wij kunnen je helpen bij een lening op maat of het betalen in termijnen van de behandeling. Het nationaal Oogcentrum heeft een financiële partner die jou kan helpen bij de financiering. Of je hiervoor in aanmerking komt is afhankelijk van jouw financiële situatie.

Wie verzorgt de financiering van jouw behandeling?

Van Lent & Partners is onze financiële partner die de financiering van jouw ooglaserbehandeling mogelijk kan maken. Aan de hand van jouw situatie kunnen zij beoordelen of jij hiervoor in aanmerking komt.

Voorwaarden voor betalen in termijnen?

Om te weten of je aan de voorwaarden voor gespreid betalen voldoet, vul je het formulier onderaan deze pagina in.

Deze gegevens heeft Van Lent en Partners nodig om te beoordelen of jij in aanmerking komt voor een financiering. Jouw gegevens worden alleen gedeeld met Van Lent & Partners.  Zodra de gegevens zijn beoordeeld ontvang je van Van Lent & Partners bericht of de lening voor jouw behandeling is goedgekeurd.

Wanneer kan ik dan behandeld worden?

Zodra jouw lening is goedgekeurd, kun je aan de behandeling beginnen. Wij krijgen dan een seintje en plannen de behandeling samen met jou in.

Je kunt dan meteen genieten van scherp zien zonder bril of lenzen. En je betaalt de kosten voor de ooglaserbehandeling in vaste termijnen. Verspreid over een bepaalde periode van 2 of 3 jaar bijvoorbeeld.

Patiëntwaarderingen
Aangesloten bij
Contactgegevens
Back To Top