skip to Main Content
Over ons

Onze specialisten

Jij staat centraal in onze benadering en behandeling. Wij leveren graag persoonlijke zorg en nemen alle tijd om je goed te informeren. Daarbij leggen we je, na de technische en medische onderzoeken, uit welke behandeling voor jou het meest geschikt is. En hoe deze zijn werk gaat. Deze aandacht en kwaliteit kun je bij ons afnemen tegen de laagste tarieven in Nederland.

Ons team van gerenommeerde oogartsen heeft meer dan 40.000 geslaagde ooglaserbehandelingen uitgevoerd. Dus je kunt met een gerust hart jouw ogen bij onze kliniek laten laseren. We nemen alle tijd voor jouw vragen en geven je uitgebreide informatie. En op basis van een technisch en medisch onderzoek adviseren we de juiste behandelmethode voor jouw persoonlijke situatie.

Onze artsen zijn BIG geregistreerd en oogartsen NOG geregistreerd. Dat wil zeggen dat al onze oogartsen aan de kwaliteitsnomen voldoen om ooglaserbehandelingen deskundig en veilig uit te voeren. Zo weet je zeker dat jouw ogen in veilige handen zijn.

Drs. Javier Martínez

Refractiechirurg

Iedereen is super vriendelijk, lief en grappig en de ingreep zelf stelt echt niets voor. Mocht je voor een behandeling kiezen ga dan zeker voor het Nationaal Oogcentrum!

Leonie Post
Rating: 5

De procedure is helder en rustig aan mij uitgelegd en de medewerkers namen alle tijd om vragen te beantwoorden. En het allerbelangrijkste: ik zie scherper dan dat ik ooit met bril of lenzen heb gezien.

Djurre
Rating: 5

Ik raad het Nationaal Oogcentrum zeker aan! Naast de super service en kwaliteit die ze leveren zijn ze ook prijstechnisch erg aantrekkelijk! Dezelfde behandeling met dezelfde apparatuur kost bij anderen ruim het dubbele. Ik kan alleen maar zeggen: geweldige ondersteuning met top resultaat!

Jody van Beeten
Rating: 5
Patiëntwaarderingen
Aangesloten bij
Contactgegevens
Back To Top