skip to Main Content

Marike Van Dam

14 juni 2019, Hoofddorp

Marike heeft op maandag 24 december 2018 haar ogen laten laseren bij Clinic Select in Hoofddorp. Tijdens de nacontroles vragen we onze clienten uitvoerig hoe het gaat, hoe de behandeling in onze kliniek is bevallen en of ze tevreden zijn. Marike heeft haar ogen laten laseren op de dag voor kerst en dit gesprek hebben we in januari gehad toen zijn voor een standaard nacontrole terugkwam bij ons.

Hoe lang heb je er over nagedacht om een behandeling te ondergaan?
Zo’n een paar maanden denk ik. Ik heb reviews gelezen, gekeken welke klinieken professioneel over kwamen en natuurlijk de prijzen vergeleken.
Ook wel welke behandelingen er allemaal zijn. Maar op een gegeven moment geef je je gewoon over aan de professionele oogartsen in de kliniek.

Wat heeft je doen besluiten?
Ik wilde het eigenlijk al heel lang, zo’n bril heeft in behoorlijk wat situaties toch veel nadelen, met sporten bijvoorbeeld. Maar ook, even een nieuwe zonnebril kopen is er niet bij, etc. Zonder bril is gewoon heerlijk, zonder gedoe.

Waarom heb je voor Clinic Select gekozen?
De mensen waren erg vriendelijk. Ze nemen alle tijd voor je bij de intake, het medisch vooronderzoek en natuurlijk de behandeling.
En daar stopt het niet. Je krijgt standaard 7 nacontroles, als je die allemaal wilt doen. En ook daar kun je met al je vragen terecht.

Het is een erg mooie kliniek in Hoofddorp en het gaat er allemaal zeer professioneel aan toe.

Waar heb je op gelet bij je keuze voor een kliniek?
Meestal ga je in zo’n geval toch op je gevoel af. Ik zou mensen ook aanraden gewoon een afspraak te maken voor een intake en te kijken wat je daarna wilt doen.
De prijs is natuurlijk ook wel een factor geweest, Clinic Select is veruit de voordeligste ooglaserkliniek in Nederland.

Was je nerveus voor de behandeling?
Dat viel wel mee. Ik ben goed begeleid, kon alles vragen en dan voelt het gewoon erg prettig en vertrouwd.

Hoe heb je de behandeling ervaren?
De behandeling was voorbij voor ik er erg in had. Het deed geen pijn o.i.d. daarna mag je in een fijne herstelkamer wachten met een drankje.

De volgende dag zag ik al dat het heel goed had gewerkt en dat mijn oogafwijking was verdwenen. En na 2 dagen zag ik helemaal scherp zoals voor dat ik een bril had.

Wat is je oordeel over Clinic Select?
Ik raad Clinic Select iedereen aan. Het is een hele fijne kliniek, zeer professioneel en iedereen is erg aardig en neemt alle tijd voor je vragen.

Zou je ons aan anderen aanraden?
Ja, absoluut.

Wat zou je willen zeggen tegen iedereen die een ooglaserbehandeling overweegt?
Ik snap dat het misschien spannend is want het zijn toch je ogen. Maar Clinic Select behandelt niemand voor wie het eventueel een risico is om te behandelen, daar zijn ze heel strikt in.
Dus je kunt je ogen echt aan ze toevertrouwen en ik ben heel blij dat ik nooit meer lenzen of een bril hoe te dragen!

Ooglaseren Clinic Select

Marieke Reitsma uit Sneek

10 mei 2019, Hoofddorp

Marieke Reitsma heeft op donderdag 9 mei haar ogen laten laseren in onze kliniek in Hoofddorp. Wij spraken Marieke één dag na de behandeling, toen zij voor een nacontrole terugkwam. Ze wilde graag haar ervaring en verhaal delen. Met ons en toekomstige ooglaser-cliënten.

Hoe lang heb je er over nagedacht om een behandeling te ondergaan?
Ongeveer een jaar, ik vond het toch allemaal wel spannend. Dus ik heb me goed geïnformeerd over de risico’s, soorten behandelingen, et cetera.

Wat heeft je doen besluiten?
Ik droeg lenzen en een bril en irriteerde me daar behoorlijk aan. Daarbij had ik regelmatig last van mijn lenzen, soms tot ontstoken ogen aan toe. Dus het gemak van nooit meer een bril of lenzen heeft me ertoe bewogen om de stap te nemen.

Waarom heb je voor Clinic Select gekozen?
Ik heb goed rondgekeken naar allerlei verschillende klinieken waar ik mijn ogen kon laten laseren. En de prijs-kwaliteit verhouding was bij Clinic Select duidelijk het beste.

Ik ben ook nog bij een andere kliniek langsgegaan maar bij Clinic Select voelde ik me het meeste op mijn gemak. Iedereen was heel erg aardig en behulpzaam.

Waar heb je op gelet bij je keuze voor een kliniek?
Ik ben grotendeels op mijn gevoel afgegaan. Ik ben ook nog bij een andere kliniek langsgegaan maar bij Clinic Select voelde ik me het meeste op mijn gemak. Iedereen was heel erg aardig en behulpzaam. En de artsen namen alle tijd voor mijn vragen. En het zag er heel erg mooi uit, niet zo klinisch als in een ziekenhuis, maar als een echte kliniek.

Was je nerveus voor de behandeling?
Nee, eigenlijk niet. Toen ik er eenmaal voor had gekozen om het te doen was ik eigenlijk niet meer nerveus. De artsen hadden alles goed uitgelegd en de behandeling duurde maar heel kort. Het was voor bij voor ik er erg in had.

Hoe heb je de behandeling ervaren?
Het ging dus heel snel en natuurlijk blijft het spannend. De eerste paar uur na een behandeling zie je altijd wazig. Maar hadden ze me allemaal van tevoren verteld dus dan is dat oké. Na de behandeling kun je zo lang als je wilt in de herstelkamer zitten en krijg je wat te drinken of te eten. En na verloop van tijd trekt het wazige steeds meer weg en ook de irritatie die je kort na een ooglaser behandeling voelt. Maar je wordt goed gerustgesteld, je wordt gedruppeld en alles wordt goed begeleid. De volgende dag werd ik wakker en was alles alweer goed. Ik zag voor het eerst weer scherp. Maar nu zonder bril of lenzen! Heerlijk.

Wat is je oordeel over Clinic Select?
Eigenlijk super goed, ik heb er een heel goed gevoel aan overgehouden en ben erg blij met het resultaat. Bij de nacontrole dezelfde dag, en vandaag de dag na de behandeling, bleek dat ook.

Zou je ons aan anderen aanraden?
Ja zeker, zonder meer!

Wat zou je willen zeggen tegen iedereen die een ooglaserbehandeling overweegt?
Gewoon doen! Voor mij is het een verademing. Het gaat te ver om te zeggen dat het mijn leven heeft veranderd. Maar ik word er heel gelukkig van om alles weer goed te zien zonder bril of lenzen.

Patiëntwaarderingen
Aangesloten bij
Contactgegevens
Back To Top