skip to Main Content

Epi Lasik ooglaserbehandeling

Wanneer uw zicht een afwijking heeft van plus of min, is er eigenlijk niets mis met uw ogen. U heeft dan een zogenaamde refractie afwijking. Zo’n afwijking is met een medische ingreep te corrigeren. Hier leest u meer over de Epi Lasek laserbehandeling. Heeft u te maken met een plus- of minafwijking en wilt u daar een permanente oplossing voor? Informeer dan vrijblijvend naar een eyescan en behandeling.

Lasertechnieken

De Epi Lasik ooglaserbehandeling is een relatief nieuwe behandelmethode. Bij deze behandeling wordt het beste van andere lasertechnieken gecombineerd. In het bijzonder PRK Lasek en Lasik. Epi Lasik staat voor Epitheel Laser in Situ Keratomileusis. De behandeling bestaat uit het verwijderen van een dun flapje uit de bovenste laag van het hoornvlies. Dit flapje wordt aan het einde van de behandeling weer teruggeplaatst. De behandeling vindt plaats onder plaatselijke verdoving door middel van oogdruppels. Er komen geen injecties aan te pas. De Epi Lasik ooglasermethode is geschikt voor vrijwel iedereen. Hoge en lage refractie afwijkingen en plus en min. Ook mensen met droge ogen of een dun hoornvlies komen voor deze behandeling in aanmerking.

Hoe ziet een Epi Lasek behandeling er uit?

  • Het oog wordt verdoofd door middel van oogdruppels;
  • Met een ringvormig instrument wordt het een stukje hoornvlies losgetrild;
  • Het los gekomen stukje hoornvlies wordt opzij geschoven;
  • De laser corrigeert het hoornvlies onder het opzij geschoven flapje.

Veiligheid Epi Lasik ooglaserbehandeling

ndanks de recente oorsprong van deze laserbehandeling, geldt Epi Lasik als zeer veilig. Er treden dan ook zelden complicaties op tijdens behandelingen. Voor de meeste complicaties geldt bovendien dat de gevolgen niet ernstig zijn. In zeldzame gevallen raakt het opzijgeschoven stukje hoornvlies tijdens de behandeling beschadigd. De behandeling wordt dan voortgezet als PRK Lasek behandeling.

Voordelen van Epi Lasek

  • Sneller herstel van gezichtsvermogen
  • Minder irritatie en pijnklachten
  • Geschikt voor vrijwel iedereen
  • Uitstekende langetermijnresultaten

Overweegt u een laserbehandeling?

Neem dan contact op met ons. Wij voorzien u graag van informatie over de verschillende behandelopties en gaan direct aan de slag met een intake of eyescan.

Kosten ooglaseren

Bij Clinic Select bedragen de kosten voor deze behandeling ongeveer 890 euro per oog. Daarmee zijn de kosten van ooglaseren redelijk gemiddeld, ten opzichte van andere ooglasertechnieken. De exacte prijs wordt bepaald per behandeling, in overeenstemming met het individueel behandelplan. Bekijk hier onze tarieven voor ooglaseren.

Betalen in TERMIJNEN

Kunt u de ooglaserbehandeling niet direct in één keer betalen? Dat hoeft geen probleem te zijn.

Patiëntwaarderingen
Aangesloten bij
Contactgegevens
Back To Top