skip to Main Content

Veelgestelde vragen methoden

Welke methoden zijn er voor ooglaseren?

Ogen laseren is niet altijd een en dezelfde behandeling. In de praktijk zijn er verschillende behandelmethoden. Elk met hun eigen voorwaarden en criteria, voor- en nadelen, en ook kosten. Welke methode voor u het meest geschikt is, bepalen we na een intake en uitgebreid technisch en medisch onderzoek.

Meer info

Wat houdt een intralase behandeling in?

Intralase is een doorontwikkeling van de Lasik laserbehandeling. Tijdens de Intralase Femtosecond behandeling maakt de chirurg een flapje in het midden van het bovenste laagje hoornvlies. Op de plaats waar het flapje eerst zat, corrigeert een laser het zicht. De laser haalt een minuscule hoeveelheid weefsel weg onder het flapje. Hierdoor ziet u na de behandeling weer scherp.

Meer info

Is een laserbehandeling beter dan lensimplantatie?

Nee, in principe niet. Een laserbehandeling heeft het voordeel dat deze altijd permanent is en er geen kunstlens in het oog geplaatst wordt. De keuze voor een lensimplantaat wordt gemaakt op basis van de afwijking van het oog (dioptrieën). Bij zeer hoge dioptrieën is een lensimplantatie vaak de enige behandeloptie.

Meer info

Bij welke sterkte of afwijking kan een laserbehandeling?

Er zijn verschillende soorten ooglaserbehandelingen per methode verschilt het bereik in dioptrieën (afwijking van de ogen). In zijn algemeenheid kan een laserbehandeling correcties doen bij afwijkingen tot +5,00 en -8,00 en bij cilindrische afwijkingen tot 6,00. Wanneer er hogere correcties nodig zijn, biedt een lensimplantaat vaak uitkomst. Kijk op de pagina ooglaserbehandelingen voor een overzicht van de verschillende behandelmethodes die Clinic Select aanbiedt.

Meer info

Patiëntwaarderingen
Aangesloten bij
Contactgegevens
Back To Top